juanita tomatbilde web?x1=0&x2=2000&y1=148&y2=1133
lauvsnes visittkort 85x553?x1=0&x2=435&y1=0&y2=325
ny emballasje6?x1=0&x2=1622&y1=118&y2=1336
Sunt, godt og norsk!
 

Takk til alle som kjøper våre tomater og bidrar til at me kan gjere det me likar best; produsere gode, norske tomater. Heile året!
 
bk bilde topp

Sjekk ut den ny tomatsangen vår :)

Smaksoppleving frå Finnøy

Lauvsnes Gartneri leverer smaken av Juanita til heile landet, heile året.

Gjennom BAMA og Norgesgruppen leverer me Juanita-tomatar til butikkar over heile landet, og er det einaste gartneriet tilknytta BAMA som har heilårsproduksjon av tomatar. Me driv også med egg- og mjølkeproduksjon, tek i mot turistar i besøksgartneriet vårt, og finn på masse anna kjekt.

God smak er ei oppleving i seg sjølv. Med Smaksoppleving ønsker me òg å bidra til positive opplevingar på fleire hold, enten det er snakk om arrangement, aktiviteter eller andre ting som inspirerer. 

Les meir

Møt oss på Facebook!

even
 
Nordmenn sett enorm pris på smakfulle, norske tomatar og salet har auka kraftig dei siste åra. Juanita er blitt tatt godt i mot over heile landet, og kan kjøpas hos butikkar i Norgesgruppen, samt Rema 1000. Meir om Juanita 
“Kunnskap er å vite 
at tomaten er ei frukt. Visdom er å ikkje bruke den i fruktsalaten.”

Miles Kington

  Instagram #tomato

  HISTORIE

  Erfaring sidan 1935

   
  Lauvsnes kvinnerFinnøy

  Det fyrste drivhuset på Lauvsnes vart satt opp av Jan Terje sin oldefar, grandonkel og farfar, og sto ferdig i 1935. Lidenskapen for tomatdyrking har stått sterkt sidan. I dag nyt me godt av erfaring bygd opp gjennom tre generasjonar før oss.
  Les meir om gartneriet
  AKTUELT

  Energiledelse

  Gjennom et Enova-støttet prosjekt innførte Lauvsnes Gartneri et energiledelsessystem i 2017. Målet er å effektivisere energiforbruket mest mulig gjennom systematisk arbeid og overvåkning av vårt energiforbruk.
  FINNØY

  Eit fruktbart øyrike

  Finnøy er ein øykommune som ligg sentralt i området Ryfylke i Rogaland.

  Kommunen består av 15 øyer der det bur folk. Reising til og frå har tradisjonelt føregått med båt, men i 2009 gjorde undersjøisk tunnel kommunen landfast. Dyrking av tomat starta allereie på 1930-talet på Finnøy, og i dag står kommunen for nær halvparten av all tomatproduksjon i Noreg. 

  Her kan du lære meir om Finnøy og Ryfylke:
  (eksterne lenker)
  Ryfylkealliansen
  Ryfylke Livsgnist
  Tomatfestivalen
  Finnøy kommune
  Lauvsnes Gartneri samarbeider med:
   

   
  Design / utvikling: DESTINO